Sok od listova žita je najbolji prirodni lijek za ciste

Zeleni sok od žita je dodatak ishrani. Jako dobro podstiče imunitet, a kod starijih osoba otklanja karakteristično usporeno kretanje i ujedno povećava stabilnost tokom kretanja, smanjuje bolove u mišićima i zglobovima prilikom promene vremena, povećava fizičku snagu i vitalnost.

 

Zeleni sok od žita sadrži veliku količinu vitamina B17 koji, naučno je dokazano, uništava ćelije raka. Zahvaljujući tome daje jako dobre rezultate i u prevenciji ali i u liječenju malignih oboljenja.

 

Sok od žita je jedan od najboljih prirodnih lijekova za topljenje cisti.Uzeti mladih zelenih listova žita, samljeti i iscijediti sok. Sok  stavljati u kocke za led i zamrznuti. Potrebno je da imate 72 kocke, koje biste potrošili svaki dan po jednu.

 

Ujutro jednu kocku  staviti u čašu s vodom, kada se istopi  popiti. U žitu ima mnogo vitamina, aminokiselina, minerala…Ovako se tope ciste na jajnicima i bubrezima. A sok je dobar i za druge organe. Ako nije sezona žita, možete u gajbi, u kući na sunčanoj strani, posijati žito i čekati da poraste otprilike visine do 15 cm, pa onda iskorostiti listove.

 

 

 

 

 

 

Izvor:auraba

Add a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *