Nije htjela da se uda prije 40, muškarci je obožavali: Danas puni 45. godina i ovako izgleda!

Trnovit put Cameron Diaz od manekenke do holivudske zvijezde.

 

 

Poznata holivudska glumica Cameron Diaz danas proslavlja svoj 45. rođendan!

 

Rođena je 30. avgusta 1972. godine u San Dijegu u američkoj državi Kalifornija, u porodici oca Emilija Dijaza, porijeklom sa Kube, i majke Bili Earl, koja ima englesko, njemačko i indijansko porijeklo.

 

Već sa 16 godina započela je karijeru modela u poznatoj agenciji “Elite Model”. Radeći za ovu agenciju, proputovala je cijeli svijet i snimala reklame za poznate brendove.

Upravo preko manekenstva je uplivala u holivudske vode, gdje je i ostala. Njena filmska karijera počinje ulogom u filmu “Maska”, u kome je glumila sa Džimom Kerijem. Iako do tada nije imala glumačkog iskustva, fino se pokazala i dobila glavnu ulogu.

 

Međutim, njeno ime postaje sve popularnije nakon uloge u poznatoj komediji “Vjenčanje mog najboljeg prijatelja”. Rame uz rame sa Juliom Roberts, postigla je veliki uspjeh ovim filmom.

 

Još neke od njenih poznatijih uloga bile su u filmovima: “Svi su ludi za Meri”, “Biti Džon Malkovič”, “Čarlijevi anđeli”, “Šrek”, “Odmor”.

 

Kada je u pitanju njen lični život, Cameron je oduvijek važila za jednu od ljepših žena u svijetu šoubiza. Muškarci su je salijetali sa svih strana, ali se tek početkom 2015. godine udala za pjevača Benji Maddena. Oni su se zabavljali osam mjeseci, a vjerili su se u decembru 2014. godine. Dakle, iako je muškarce oduvijek mogla da bira, glumica je u bračne vode uplovila tek u 43. godini.

 

Čekala sam jer se nisam željela da se skrasim. Sad imam apsolutno najboljeg muškarca. Posebnog muškarca. On je moj“, rekla je Kameron na svom vjenčanju o Benjiu.

 

Kada je njen izgled u pitanju, izuzetno vodi računa. Hamburgeri, gazirana pića i slatkiši svakodnevno su na meniju Kameron Dijaz, ali i misao vodilja da svaku kaloriju koju unese mora da potroši. Zato redovno vježba, a najviše voli sportove na vodi. Plivanje i surfanje oblikuje mišiće zadnjice, ramena i grudi i definiše sve mišiće. Ipak, Dijazova se nekoliko dana prije velikih događaja podvrgne “dijeti zelenog lišća”, utemeljenoj na zelenoj salati, kupusu i spanaću kako bi izgledala što bolje. Takva ishrana brzo daje osjećaj sitosti, a organizam čisti od masnoća, zbog čega na fotografijama uvijek ima ravan stomak.

 

izvor: Stil

Add a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *