Napisala je PORUKU ljubavnici svog muža i totalno je UNIŠTILA!

Jedna Njujorčanka, kad je provalila da je muž vara, napisala je otvoreno pismo njegovoj ljubavnici u kom joj je tačno objasnila na čemu je.

Nije pominjala imena, ali je precizno opisala mnoge detalje, tako da je sigurno mogla da se prepozna.

 

Ostavila si svoju maskaru u autu mog muža. Braon boje, marke ‘Covergirl’. Ostavila si i nešto odeće. Bacila sam sve. Ostavila si i svoj brushalter. Nosiš veličinu 36 B. Ja nosim 34 C. Brus ti je smrdeo na alkohol.

 

Moj muž je nedavno skinuo nekoliko kilograma. Nakon petnaest godina pakla za mene i klince, konačno je prestao da pije. Kupio je novi auto iako se oko toga nismo dogovorili, ali znaš šta? Ona velika lepa kuća u kojoj živi i sve ostalo… ja posedujem polovinu svega toga!

 

 

Nadam se da si svesna šta ćeš dobiti. Dobićeš sredovečnog muškarca, bez prebijene pare u džepu.
Ukoliko imaš decu, a ja mislim da imaš, jer si jedne večeri kada nas nije bilo kod kuće, zaboravila kesu punu sladoleda i slatkiša, namenjenu klincima, sigurno ne njemu, jer ga nikada nisam videla da jede takve stvari, treba da znaš sledeće.

 

 

On je tip koji olako troši novac i još lakše pada u dugove. Bila sam u situaciji kada sam morala da idem u narodnu kuhinju kako bih prehranila svoju decu, zbog njegovih dugova. Srećno ti bilo s tim!

 

 

Moj ti je savet, nemoj da se udaješ za njega. On ti je sebičan u krevetu, sebičan u životu i samo će te iskoristiti. Vrlo verovatno će opet početi da pije, a njegov odnos prema novcu će te odvesti u bankrot. Meni je to dva puta učinio.

 

Njegova porodica će te mrzeti, veruj mi, to je gomila čudaka, a ako ti to nije dovoljno, zapamti da je pomalo i glup i da ćeš zbog njega imati gomilu problema.

 

 

Ako si normalna osoba, shvatićeš ovo na pravi način. On je svašta, ali nije slobodan muškarac. Sve što želi je da te kresne, jer zna, ako se rastanemo, da će ostati bez svega. Ako ga vidiš kao poslednji voz, siđi na prvoj stanici jer te neće odvesti nigde, osim u propast.”

 

Ne znamo da li je prevarena žena ovo uradila više zbog sebe nego zbog ljubavnice, ali pretpostavljamo da je uspela da je obeshrabri u njenim ljubavnim namerama.

Add a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *