08.04.2018.godine – Dan karmičkog čišćenja.

Ono što je specifično za ovaj datum jeste sljedeće:

 

– Snažan utjecaj energije broja 8, jer je dva puta zastupljen…na samom početku i na kraju datuma. Broj 8 se vezuje za otplatu karmičkih dugova i transformaciju.

 

– Zbrojem broja dana i broja mjeseca (8+4) dobijamo broj 12 koji predstavlja nasljeđeni karmički teret iz prijašnjih života.

 

– Astrološki gledano imamo stelij od 3 planeta u znaku Jarac, točnije Mjesec, Mars i Saturn se nalaze u znaku Jarac. A, znakom Jarca vlada Saturn koji predstavlja nasljeđene karmičke dugove.

 

 

Poanta je jasna. Današnji dan je dan intenzivne otplate karmičkih dugova. Spomenuto se manifestira na način da se suočavate sa emocijama, mislima i uvjerenjima koja vam stvaraju psihičke neugodnosti i blokiraju put vašim odlukama i životu kojim biste bili daleko ispunjeniji i sretniji. Suočavanje ima za cilj njihovo odbacivanje, a može se manifestirati na vrlo neugodne načine, najčešće kroz pojačanu tugu, strahove, anksioznosti, napadaje panike, ljutnju i pritajeni bijes, osjećaj krivnje, kod nekih i osjećaj mržnje,..

Imajte na umu, navedeno potječe od svega destruktivnog što ste učinili drugima u vašim prijašnjim životima. Prijašnji životi su polazna osnova, a zatim na to dolazi karmičko nasljeđe predaka, koja se prostire do 7. koljena,…dakle od onog koji je učinio loše drugom ili grupi drugih ljudi pa do 7. koljena.

Kada govorimo o karmičkom nasljeđu, trebate imati na umu da je njime uvjetovan manji postotak onoga što nam se događa u životu, ali da nikako ne služi da nas slomi. Život nije ono što nam se događa, već kako mi gledamo na ono što nam se događa. I važno je u što gledamo, gdje nam je fokus. Zato, najbolji način da raskrstite sa teškim događajima i emocijama iz prošlosti očituje u tome da stavite svoj fokus na ono što vam predstavlja najveći ugođaj. Najbolji način za otplatu karme je nači aktivnost koja vas ispunjava i poduzimati adekvatne korake. Tako ćete pomoći drugim ljudima, a ponajviše onima prema kojima imate karmički dug. Naravno, mnogo loše karme u prošlosti je nastalo zbog pohlepe i gramzivosti, o čemu govori naglašen utjecaj broja 8 koji upravlja materijalnim vrijednostima drugih ljudi….I zato na svaki dan intenzivne otplate karmičkih dugova, kao što je to slučaj sa 08.04.2018.godine, obavezno darujte neku osobu ili određenu grupu ljudi.

 

 

Obzirom da energija Saturna ima apsolutnu dominaciju, za ovaj dan se savjetuje Saturnov post.

Saturnov post se temelji na pružanju pomoći svim ljudima koji su na određeni način ugroženi i diskriminirani. Pomozite siromašnima, beskućnicima, hendikepiranim osobama, osobama koje žive na područjima ugroženim ratovima,..Naravno, ne samo danas, već i kad god i koliko god još možete…Vaše malo, nekome znači mnogo. Humanost je plod ljubavi, a ljubav je glavni pokretač svih zbivanja u Kozmosu. Ljubav je jedina religija.

Također, otiđite na grob drage preminule osobe, i odajte počast njenom postojanju u reinkarnaciji koju je napustila.

Također, preporučam vam jednu vrlo moćnu tehniku za karmičko čišćenje.

U procesu karmičkog čišćenja može vam mnogo pomoći koncentriranje na niz za čišćenje loše karme čiji je tvorac dr. Grigorij Grabavoj, inače jedan od najvećih duhovnih iscjelitelja i znanstvenika današnjice.

Niz za čišćenje loše karme, odnosno, negativnih energija iz prošlih života izgleda ovako:

 

714 869 483

 

 

Kako ga prakticirati?

Vrlo jednostavno. Tako što ćete ga čitati ili ispisivati i pritom se maksimalno koncentrirati na njega. Možete to činiti koliko god želite puta. Što više to bolje. Naravno, ako osjećate potrebu, nastavite ga ponavljati i nakon ovog, 08.08.

Samo jedno pojašnjenje. Vidite da niz ima razmake. Nikako umjesto njih stavljati crte, već ponavljati kako piše. A, gdje su razmaci tu zastanete, malo…najbolje bi bilo uzeti dah i izdahnuti.

Ponavljanje ovog niza pokrenuti će adekvatne entitete koji se tiču prijašnjih života, u vašem aktualnom postojanju.

 

 

 

I najzad jedan koristan detalj o zdravlju.

Naime, broj 8 predstavlja predstavlja izbacivanje negativnih materija iz organizma, pa bi bilo jako poželjno uraditi detoksikaciju, posebno debelog crijeva.

 

 

 

 

 

Izvor:Aura.ba

Add a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *